7 september – Airborne Wandeltocht

14.30 uur Live verslag - 17.20 uur Compilatie (ieder uur herhaald)
De Airborne Wandeltocht is een herdenkingstocht in het kader van de Slag om Arnhem 1944 die ieder jaar plaatsvindt op de eerste zaterdag in september in Oosterbeek. De Airborne Wandeltocht is een eerbetoon aan de ruim 1.700 Britse en Poolse militairen die in de Slag om Arnhem het leven lieten en begraven liggen op de Airborne Begraafplaats in Oosterbeek.

 
15 september - Bridge to Bridge loop

17.20 uur Compilatie (ieder uur herhaald) 
De Bridge to Bridge loop is hét hardloopevenement van Arnhem. Van 9 tot en met 15 september 2019 staat Arnhem in het teken van hardlopen, herdenken en het vieren van de vrijheid.


20 september – Bridge to Liberation Experience

20.20 uur Live verslag - Herhaling op 21 september vanaf 17.20 uur (ieder uur herhaald). 
De John Frostbrug in Arnhem is op vrijdag 20 september 2019 opnieuw het decor voor de experience, dit jaar 75 jaar na de Slag om Arnhem. Een beleving met muziek, special effects, film en dans neemt je op spectaculaire wijze mee in waargebeurde persoonlijke verhalen ten tijde van de Slag om Arnhem. Spannende, mooie en ontroerende verhalen die je zo in “het nu” zou kunnen plaatsen.


21 september – Luchtlandingen Ginkelse Heide

11.00 uur Live verslag
Op zaterdag 21 september vinden de jaarlijkse Airborne Luchtlandingen op de Ginkelse Heide in Ede plaats. Na de eerste landing begint de Airborne Herdenking bij het Airborne monument. Omroep Gelderland is dit jaar weer aanwezig en doet vanaf 11.00 uur live verslag vanaf locatie.


22 september - Herdenking Airborne Begraafplaats

11.00 uur Live verslag 
Op de Airborne begraafplaats in Oosterbeek liggen meer dan 1750 geallieerde militairen begraven, die gesneuveld zijn tijdens de Slag om Arnhem. Tijdens de herdenking op de Airborne Begraafplaats in Oosterbeek worden zij met groot eerbetoon herdacht in het bijzijn van veteranen, hun familie en duizenden geïnteresseerden.