HALLE -

Openluchtspel '75 jaar bevrijding van de Achterhoek'.

Het openluchtspel laat de laatste paar maanden van de oorlog zien. Het leven van twee families en hun belevenissen tijdens die laatste periode. Hoe de Duitsers binnenvielen, hoe de onderduikers verborgen gehouden werden en hoe ze simpelweg in leven trachtten te blijven. 

Het 2,5 uur durende stuk zit vol spannende ontwikkelingen, zodat je je geen moment verveelt. Naast het openluchtspel wordt er door verschillende re-enactmentgroepen een kampement opgezet, zodat toeschouwers daadwerkelijk kunnen zien en voelen hoe men in de tweede Wereldoorlog leefde. Natuurlijk worden ook de kinderen niet vergeten, zij mogen ook actief rondkijken en meedoen in het kampement. 

Locatie: Halle 
Datum: van 14 tot en met 19 april 2020 verschillende voorstellingen

Bijzonderheden: Het openluchtspel wordt vijf keer opgevoerd, waaronder één middagvoorstelling. De middagvoorstelling is speciaal voor kinderen uit de hoogste groepen van het basisonderwijs. Zij mogen deze middag dan kosteloos naar binnen. 

Volg meer nieuws op de website van het openluchtspel.

Voor vragen of tips mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.