ARNHEM - Maandag verschijnt 'De Slag om Arnhem', het nieuwste boek van de vermaarde Britse historicus en schrijver Antony Beevor. Hij heeft een aantal bekende werken over de Tweede Wereldoorlog op zijn naam staan, zoals over D-day, de strijd om Stalingrad, het Ardennenoffensief en de val van Berlijn.

Antony Beevor overhandigt het eerste exemplaar van ‘De Slag om Arnhem’ maandagavond aan burgemeester Ahmed Marcouch. De schrijver wordt tijdens die bijeenkomst in de Eusebiuskerk in Arnhem geïnterviewd door Oosterbeker Robert Voskuil, kenner van de Slag om Arnhem in september 1944.

Beelden van de Slag om Arnhem (tekst gaat verder onder de video):

Winnaars bekend boek

Speciaal voor deze gelegenheid mocht de redactie van 75 jaar vrijheid drie exemplaren van De Slag om Arnhem verdelen.  De vraag die de mensen moesten beantwoorden luidt als volgt: Wat was de naam van de voorganger van de operatie Market Garden? Het juiste antwoord was: Operatie Comet. 

Tientallen mensen hebben hierop gereageerd. De winnaars zijn inmiddels bekend en hebben bericht gekregen. Zij zullen maandagavond 23 april aanwezig zijn bij de boekpresentatie van de schrijver en daar hun boek in ontvangst nemen.

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel op Facebook
Deel in je netwerk
Deel op Twitter
Deel met een vriend
Winnaars nieuwste boek over de Slag om Arnhem bekend - 75 Jaar Vrijheid, Op weg naar 2020